Saif-eena vs Deepy

Saif heeft geen zin in Deepika. Daarom heeft hij de regisseur, Prakash Jha,  van zijn nieuwste film Aarakshan nadrukkelijk verzocht om alle liefdesscènes met Deepika te schrappen. Deepika en Saif hebben al eerder een film samen met elkaar gedaan Love Aaj Kal. Toen had Saif al eerder toegegeven dat hij niet veel contact had met Deepika. Nu  wil Saif echter helemaal niks met haar te maken hebben. De grote vraag is: waarom?

Dit heeft te maken met de grote liefde van Saif, Kareena Kapoor. Kareena is pissig op Deepika omdat zij al haar favoriete rollen wegkaapt en dit kan Bebo niet hebben. Zo was Deepika als eerste gevraagd om de hoofdrol te spelen in Love Aaj Kal. Toen Saif de film ging produceren vroeg hij aan de regisseur Imtiaz Ali of hij Deepika kon vervangen door Kareena. Dit ging niet meer omdat Deepika al een mondelinge overeenkomst had met Imtiaz Ali. Dit tot grote woede van Kareena Kapoor. Bebo had toen met Saif afgesproken dat hij uit protest niet veel zal praten met Deepika, slaafje Saif heeft toen zijn woord gehouden.

Kareena Kapoor had verwacht dat Prakash Jha haar zou vragen voor de rol in Aarakshan. Ook deze rol ging aan haar neus voorbij, Deepika had namelijk deze rol weggekaapt. Nu is de maat vol voor Bebo en heeft zij Saif gevraagd om alle liefdevolle scènes met Deepika te schrappen. Hondje Saif heeft vervolgens zijn voorstel bij regisseur Prakash Jha neergelegd.

Volgens de laatste geruchten heeft Prakash Jha toegestemd om alle heftige liefdesscènes tussen Deepika en Saif af te zwakken. Tsja, alles in dienst van de wil van Prinses Kareena.

blog comments powered by Disqus