Tuc Tuc Actie

Salman Khan: “F*ck Shahrukh, ik ben Salman Khan”. Tijdens de opnames van zijn nieuwste film Ready in Thailand zou één van de filmmedewerkers gezegd hebben dat de actiescène erg veel op de actiescène van Shahrukh Khan’s film Don  leken. Na het horen van deze opmerking ontplofte Sallu en schreeuwde: “F*ck Shahrukh, ik ben Salman Khan”.

Salman eiste van de regisseur Anees Bazmee dat een aantal actiescènes herschreven moesten worden.  Tevens had Salman zo zijn eigen ideeën over enkele stunts in de film. Zo wilde hij Thailand en zijn cultuur bij de  actiescènes betrekken.

“Ik wil geen actie zoals Shahrukh Khan. Mijn actie moet anders zijn dan andere films. Er moet een wilde achtervolging plaatsvinden in de smalle straten van de Thaise stad Pattaya in de kleine Thaise auto-riksha’s (ook wel Tuc Tuc genoemd). Ik zal deze Tuc Tuc op volle gas rijden en dan zal deze ontploffen.” Aldus Salman Khan. Als megaster heb je veel te zeggen in Bollywood vandaar dat Salman geheel op eigen houtje de hele scène op zijn kop heeft gezet.

Op verzoek van Salman hebben de producers van de film drie Tuc Tuc’s gekocht en deze laten ontploffen.
De actiefilm Ready draait vanaf 6 juni in de bioscopen.

blog comments powered by Disqus