Schreeuwlelijk!

“Mahesh, de man van Lara Dutta, is onbeschoft en onvriendelijk”, aldus de media. Na de trouwerij met Lara heeft de tennisser Mahesh Bhupathi blijkbaar sterallures gekregen. Hij is agressief tekeer gegaan met de media.

Tijdens het huwelijksfeestje van Lara en Mahesh te Goa hebben enkele fotograven aan Mahesh gevraagd of hij samen met Lara voor hen wilde poseren. “Rot op!” snauwde Mahesh. “Wie heeft jullie gevraagd om op mijn feestje te komen, donder een eind op, stelletje lelijke eikels” aldus Mahesh Bhupathi.

De pers is woedend op Mahesh Bhupathi en is van plan om Mahesh en Lara te boycotten.

“Wij snappen Mahesh niet. Tijdens zijn tennistoernooien wil hij als eerste op de foto. Terwijl hij tijdens zijn trouwerij ons afsnauwt. Dit is toch geen stijl, wat een hypocriet. Hij trouwt met een mediageile Bollywood-vrouw en dan wil hij ons er niet bij hebben. Hij mag blij zijn dat hij wat aandacht krijgt. Wij hebben dan ook besloten om Mahesh en Lara te boycotten. We gaan geen foto’s van ze maken noch aandacht aan hen besteden. Dan komen ze zelf wel op hangende poten terug. Als hij het niet doet dan doet zijn vrouw Lara dat wel. Wij kennen haar veels te goed!”. Aldus de Indiase pers.

blog comments powered by Disqus