Lara = Golddigger?

Is Lara Dutta een golddigger? Wel als het aan de ex-vrouw van tennisser Mahesh Bhupathi ligt. De trouwerij van Lara is nog “vers” en het moddergooien is begonnen.

Is Lara Dutta uit op Mahesh Bhupathi’s geld? Ze wordt er zo af en toe wel van beschuldigd. De hoogte van Bhupathi’s bankrekening is per slot van rekening tegenovergesteld aan zijn schoonheid. Volgens insiders heeft Dino Morea, de ex van Lara Dutta, gezegd dat Bhupathi “echt een lelijk vent is” en dat hij niet begreep wat zij in hem heeft gezien.

Onlangs heeft Lara een cadeautje van Mahesh gekregen, een peperdure Mercedez S-klasse, zo maar, voor de gewoon. Daarover zegt Lara in een magazine : “Zo een grote cadeau, dat is toch zo lief”.

De ex van Mahesh Bhupathi, Shveta Jaishankar,  met wie hij zeven jaar getrouwd is geweest, weet het wel zeker. Zij heeft een heel interessante theorie over Lara Dutta.

“Als model sierde zij diverse catwalks en vooraanstaande bladen. Als actrice heeft zij in diverse B-films gespeeld. Maar ja, na je dertigste begint voor een Bollywood-actrice langzaam de afdaling richting anonimiteit, richting de jaren waarin het besef komt dat er echt gewerkt moet gaan worden om je dat appartementje in Mumbai te kunnen veroorloven. Dus wat doe je dan: je gaat op zoek naar echte liefde. Bij voorkeur echte liefde met diepe zakken, arme Mahesh!”. Aldus de ex-vrouw Shveta Jaishankar.

blog comments powered by Disqus