Nooit Ready

Salman Khan is een slaapkop. De man is niet wakker te krijgen voor 14.00 uur in de middag. Hierdoor lopen de opnames altijd in de soep. Dit tot grote ergernis van de producers en de regisseurs. In negen van de tien gevallen is de megaster altijd te laat op de set.

Anees Bazmee, de regisseur van Salman’s nieuwste film Ready, heeft dit geweten. Om Salman op tijd op de sets te krijgen heeft hij zeven mensen ingehuurd. Deze mensen moeten ervoor zorgen dat zij Salman in ieder geval om stipt om 09.00 uur op de set krijgen. Ready wordt op het moment opgenomen in Bangkok. Opnemen in Bangkok is duur, dus een efficiënte tijdschema is van levensbelang.

Ondanks deze zeven man is het een onmogelijke missie om Salman op tijd wakker te krijgen. De beste man slaapt erg laat en staat ook erg laat op. De producers en de regisseurs durven de megaster echter niet op zijn donder te geven. “Salman se kaun panga ley ga” zeggen de meesten.

“Ik slaap erg laat en ik heb erg veel moeite om vroeg op te staan. Alle films die ik vroeg in de ochtend heb opgenomen die floppen. Kijk maar naar Main aur Mrs. Khanna en Veer, geloof me, ik presteer heel slecht als ik s’ochtends moet opstaan. Bovendien ben ik nu wat meer op tijd, ik start om 14.00 uur. Vroeger begon ik pas om 16.00 uur.” Aldus Salman Khan.

blog comments powered by Disqus