Sasha’s feest

Shahid Kapoor is onlangs 30 jaar geworden en dit moet gevierd worden. Sasha heeft namelijk een groot feestje gegeven in een exclusieve club in Mumbai genaamd Olive. Hij heeft half Bollywood uitgenodigd om zijn 30-jarig leventje te vieren. Helaas heeft de politie roet in het eten gegooid.

Nadat iedereen op het feestje was gearriveerd gingen alle gasten compleet uit hun dak. Er werd gegeten, gedronken, gedanst en gezongen.  De dj heeft de muziek echter iets te hard gedraaid. De omwonenden van Club Olive hebben zwaar last hiervan gehad met als gevolg dat zij de politie hebben ingeschakeld.

Nadat de eigenaar van Olive 5000,- euro boete had betaald mocht het feestje weer verder. Er werd tot laat in de avond doorgefeest. De uitgenodigden waren: Sonam Kapoor, Rani Mukerji, Genelia D'Souza, Anushka Sharma (die samen op het feestje was gekomen met haar liefje Ranveer Singh) Riteish Deshmukh, Karan Johar, Danish Aslam, Shruti Seth, Sridevi, Boney Kapoor, Sonali Bendre, Goldie Behl, Aamir Khan en vrouwtje Kiran Rao.

Tevens waren er ook grote producers en regisseurs uitgenodigd zoals Sajid Nadiadwala, Karan Johar, Abbas-Mastan en de Kaminey regisseur Vishal Bhardwaj.

Priyanka Chopra schitterde van afwezigheid. De geruchten gaan dat het niet zo goed gaat tussen Sasha en Chops. Priyanka heeft zelfs niet eens de moeite genomen om Shahid te bellen of te sms’en. Arme Shahid!

Check de foto’s van Shahid’s feestje.

blog comments powered by Disqus