Ik ben Indian!

Adnan Sami Khan is een Indian. Dat is wat de Pakistaanse zanger tegen de media heeft gezegd. Hij is trots op het feit dat hij in India woont en werkt en hij is ook niet van plan om India te verlaten. “Binnenkort krijg ik mijn Indiase paspoort en ben ik volledig Indian en niemand kan dat van mij afpakken.” Aldus de trotse zanger.

De Pakistaanse media vergelijkt Adnan Sami keer op keer met Rahat Fateh Ali Khan. Rahat is onlangs opgepakt door de Indiase autoriteiten en Adnan werd ook niet gespaard door de Indiase overheid. De vergelijking is op deze manier snel gemaakt. Toch is Adnan het helemaal zat, hij wil niet vergeleken worden met Rahat Fateh Ali Khan. Adnan is geen slachtoffer van India en zo wil hij zichzelf ook niet profileren.

“Ik wil heel Pakistan en de media laten weten dat ik heel gelukkig ben in India. Ik ben gek op India, op de industrie en op Indiase mensen. Mumbai is mijn stad en ik ben hier een gelukkig mens. Binnenkort krijg ik mijn Indiase paspoort en ben ik volledig Indian en niemand kan dat van mij afpakken”. Aldus Adnan Sami.

De Pakistanen hebben woedend gereageerd op deze uitspraken en vinden Adnan een overloper en een landverrader.  Arme Adnan is op online sociale platforms zwaar uitgescholden en is op zijn Pakistaans hard aangepakt doordat vele Pakistanen wereldberoemde Pakistaanse scheldwoorden hebben gebruikt zoals Bhen-ch*d en Maa-ch*d.

blog comments powered by Disqus