7 calls maaf

Sasha is depressief. De geruchten gaan dat Shahid Kapoor zijn liefje Priyanka Chopra wel honderd keer heeft gebeld en talloze sms’jes heeft gestuurd. Hij wilde hun “gebroken” relatie een kans geven. Hij heeft van alles geprobeerd om Priyanka op zijn verjaardagsfeestje te krijgen, maar niks mocht baten.

Priyanka is zwaar verdrietig en is voor een tijdje naar de Verenigde Staten vertrokken. Ze heeft na haar gigantische flop 7 Khoon Maaf en een fikse ruzie met Shahid even geen zin meer in India. Ze is aan het bijkomen en aan het genieten van de mooie steden en landschappen in Amerika.

Het is nu al de zoveelste keer dat de relatie van Shahid op de klippen loopt, waar heeft dit mee te maken?

“Shahid Kapoor is een lieve zorgzame jongen, maar hij heeft ook een enorme echo. Als hij een beslissing maakt dan blijft hij hier achter staan. Daarnaast is Shahid niet echt een romanticus, hij laat niet gemakkelijk zijn gevoelens zien. Daarom is het ook uitgegaan tussen hem en Kareena. Bebo wilde getroeteld worden, ze wilde aandacht en zo nu en dan een bos bloemen. Shahid is op dat gebied ijskoud. En dit is nou precies hetzelfde met Priyanka.  Soms overspoelt Sasha Piggie met aandacht en de ander dag laat hij haar keihard zitten. Zo is Sasha nou eenmaal!” Aldus een goede vriend van Shahid Kapoor.

blog comments powered by Disqus