33%

Salman Khan is binnen, 33%. Juist, 33% van de winst mag Salman Khan in zijn broekzak steken. Het gaat hier om een nieuwe mega-offer van Yash Raj Studio’s. Nadat Aamir Khan een megadeal heeft afgesloten met Yash Raj voor Dhoom 3 is het nu de beurt aan Salman om zijn zakken te vullen.

Salman heeft laatst deze offer gekregen van de topman van Yash Raj, de zoon van Yash Chopra, Aditya Chopra. Sallu heeft in tegenstelling tot Aamir niet meteen “Ja” gezegd. Hij gaat er even over nadenken, Salman heeft immers meerdere mega-offers lopen. Na zijn succes met Dabangg en zijn TV-shows is Salman niet meer weg te denken uit de Indiase media.

De geruchten gaan dat de kans groot is dat Salman’s ex Katrina Kaif ook een rol gaat spelen in Yash Raj’s nieuwste project.

Het is verbazingwekkend dat Yash Raj en Salman Khan om tafel zitten. Het productiehuis heeft in het verleden vaker ruzie gehad met de bad boy van Bollywood. Zo heeft Salman Khan weleens vaker Yash Raj film geweigerd omdat hij de script maar niks vond. Salman heeft grote films als Fanaa en Chak De afgeslagen omdat hij de scripts verschrikkelijk slecht vond.

“Salman heeft vaker ruzie gehad met Aditya Chopra. Aditya is een topman van Bollywood, iedere acteur probeert zijn beste beentje voor te zetten om zo een rol te kunnen krijgen bij de beroemde Yash Raj banner. Salman trekt hier niks van aan. Hij heeft een keer letterlijk tegen Aditya gezegd dat zijn script zo slecht was dat hij het als wc-papier wilde gebruiken om zo zijn kont af te vegen”. Aldus een Bollywood insider.

blog comments powered by Disqus