Tanu weds Manu

Kanga Ranaut heeft het voor elkaar. Ze heeft de regisseur verzocht om de titel van haar laatste film Tanu weds Manu te wijzigen. Wat is er precies gebeurd?

Tanu Weds Manu, de eerste film waarin Kangana Ranaut en R. Madhavan samen te zien zijn, had oorspronkelijk een andere titel namelijk Manu Weds Tanu. Kangana, de hoofdrolspeelster, was hier niet mee eens. Door op haar strepen te staan heeft ze het toch voor elkaar gekregen dat de titel werd aangepast.

Regisseur Anand Rai vond Manu Weds Tanu een passende titel, maar Kangana die Tanu speelt in de film, stond erop dat de titel  Tanu weds Manu aangepast moest worden naar Manu Weds Tanu. Dit vanwege het feit dat het hele verhaal verteld wordt vanuit het perspectief van Tanu. Tanu is meer prominenter dan Manu en heeft een hele sterke karakter en een betere rol-positie dan de zwakke Manu.

De regisseur van de film Rai wist niet wat hij aanmoest met het standpunt van Kangana en ging in overleg met Madhavan. Toen de regisseur Madhavan hierover benaderde, denkend dat hij boos zou worden omdat zijn karakter nu minder prominent in beeld zou komen, zag de acteur het punt van Kangana onmiddellijk in en ging meteen akkoord.

"Het is waar dat de film eerder Manu weds Tanu zou heten. Wij vonden echter dat Tanu Weds Manu een meer geschiktere titel is volgens de eisen van het script. Dus hebben we besloten om de film  Tanu weds Manu te noemen”, aldus regisseur Rai.

De film draait vanaf 25 februari in de bioscopen.

blog comments powered by Disqus