Kaminey

Het is een feit: Shahid en Priyanka zijn een koppel. Als wij verschillende Indiase kranten mogen geloven is er een nieuwe kersverse Bollywood-koppel opgestaan namelijk Shahid Kapoor en Priyanka Chopra.

Ze hebben samen het nieuwe jaar gevierd. Volgens verschillende bronnen hebben zij samen enkele dagen doorgebracht op een vijf-sterren resort in Chandigarh. Achteraf bleek dit niet het geval te zijn. Shahid Kapoor is samen met Priyanka naar haar familie gegaan. Daar hebben ze met zijn allen het nieuwe jaar gevierd. De Chopra’s hebben samen met Shahid gedineerd en hebben hun toekomstige schoonzoon beter leren kennen.
 

Het schijnt dat Priyanka verscheidene malen een bezoek heeft gebracht aan Shahid Kapoor op de sets van zijn nieuwste film Mausam. Ze zijn toen beiden naar Simla toe gereden en hebben beiden een hele leuke tijd achter de rug.
 

Onze Bollywood-insider: “De hele team van Mausam is een zwijgplicht opgelegd. Zij wisten het al langer dat die twee iets met elkaar hadden. Iedereen is dan ook opgelucht dat ze hun mond niet hoeven te houden. Priyanka en Shahid hebben beiden een lange relatie achter de rug. Ze hadden dan ook veel gespreksstof om over te praten. Eigenlijk is de vonk al overgeslagen tijdens Kaminey.
 

Starspice wenst de beide Kaminey’s oftewel Sasha en Piggie Chops een mooie relatie toe met veel paparazzi momenten zodat wij er ook iets aan hebben!

blog comments powered by Disqus