Sunny geen Veer

Sunny Deol, bekend als de actieheld uit Bollywood, staat te popelen om een rol te doen als een klassieke strijder. Men moet hierbij denken aan rollen als de Gladiator uit Hollywood en Dharam Veer uit Bollywood.

Sunny is al een tijdje op zoek naar een geschikte producer en een regisseur die zo een film voor hem wil maken. Hij had een regisseur gevonden en de script was al bijna rond. De rol is toen uiteindelijk naar Salman Khan gegaan omdat hij meer publiek aan zou trekken. We hebben het hier over de film Veer.
 

Na meerdere pogingen om de juiste script , regisseur en producer te vinden heeft hij het hele gebeuren laten rusten. Hij heeft een aanbieding gekregen om samen met zijn broertje Bobby en vader een film op te nemen genaamd Yamla Pagla Deewana.

“Ik wil erg graag een rol doen zoiets als Gladiator, iets wat heel dichtbij staat als mijn vader’s rol in Dharam Veer. Ik ben lang op zoek geweest naar mensen die hier in geinteresseerd zijn. Wellicht dat ik meer kans maak als mijn film Yamla Pagla Deewana een hit wordt.” Aldus Sunny Deol.

 

Yamla Pagla Deewana draait vanaf 14 januari 2011 in de bioscoop.

blog comments powered by Disqus