Chick-fuifje

Imran Khan is druk bezig met de voorbereidingen van zijn huwelijk. De eerste dag van deze drie-daagse spektakel zal plaatsvinden op volgende week maandag 10 januari (wat een raar verschijnsel om op een doordeweekse dag je trouwerij te plannen). Imran wil een extra dag toevoegen aan zijn superfuifje namelijk een soort pre-wedding-feestje. Op dit feestje wil Imran alle Bollywood-actrice’s waar hij ooit mee heeft samengewerkt uitnodigen.

Imran Khan die in het huwelijksbootje stapt met zijn jeugdliefde Avantika Malik wil al zijn vrouwelijke co-stars uitnodigen. Hij heeft de volgende actrices gebeld, gemaild en vervolgens gevraagd of ze op zijn feestje willen komen: Genelia de Souza (Jaane tu Ya Jaane na), Sonam Kapoor (I Hate Luv Storys), Deepika Padukone (Break ke Baad), Katrina Kaif (Mere Brother ki Dulhan) en Kareena Kapoor (Short Term Shaadi).

“Imran wil al zijn vrouwelijke co-stars erbij hebben op zijn belangrijkste dag van zijn leven. Veel van deze actrice’s kunnen niet komen maar ze zijn hun data aan het verschuiven en de nodige inspanningen aan het doen om het feestje van Imran toch mee te kunnen maken”, aldus Imran Khan’s publicist.

Kareena Kapoor die op het moment op een romantisch bestemming is met haar liefje Saif Ali Khan heeft tot grote ongenoegen van Saif haar vakantie ingekort . Deepika Padukone die ook met haar liefje Siddhart Maliya in London is heeft ook hetzelfde actie uitgehaald als Kareena. Kortom ze hebben hun beide mannen laten stikken voor het chocoladekoekje van Bollywood Imran Khan.

Genelia is sowieso in Mumbai en zal zeker aanwezig zijn op het feestje. Dit in tegenstelling tot Sonam Kapoor en Katrina Kaif die nog bezig zijn met hun filmopname’s in het buitenland.

blog comments powered by Disqus