Bachchan = Jha

Amitabh Bachchan zal een compleet nieuwe look aanmeten. Hij zal dit doen voor zijn nieuwste film Prakash Jha’s Aarakshan. Voor deze nieuwe look heeft Amitabh de regisseur van de film Prakash Jha als voorbeeld gebruikt. Big B heeft zijn styliste de opdracht gegeven om zijn baard en haar exact in hetzelfde model te knippen als die van Jha.

De filmteam van Aarakshan begint volgende maand met opname’s in Bhopal. Big B zal dan in Prakash Jha stijl op de sets verschijnen.

Onze Bollywood-insider: “Vorige week tijdens de oefensessie’s van de film suggereerde Prakash Jha dat Amitabh totaal van look moest veranderen. Hij moest op een professor lijken. Dit is dan ook de rol die hij zal spelen. Amitabh reageerde met enige opwinding met de mededeling: Ik wil mijn haar en baard gestyled hebben identiek als die van jou. Prakash, Jij lijkt wel op een professor.”

Zo gezegd, zo gedaan.

“Ik dacht eerst dat Amitabh Bachchan met mij aan het dollen was. Hij maakt maar een grapje dacht ik. Maar Bachchan was serieus en wilde een style-test om te kijken hoe het eruit zou komen te zien. Uiteindelijk heeft Bachchan een replica van mijn look. Ik voel mij vereerd, dit betekent dus dat hij vindt dat ik eruit zie als een academicus. Dat is een compliment.” Aldus Prakasj Jha.

blog comments powered by Disqus