Karan-io Armani

Karan Johar gaat Imran Khan aankleden op zijn trouwfeest. Aamir Khan heeft Karan gecontacteerd of hij alle kleding voor de bruidegom wil ontwerpen. Karan heeft deze uitdaging meteen geaccepteerd en is druk in de weer om verschillende ontwerpen aan de familie Khan voor te leggen en te presenteren.

Imran Khan is klaar om met zijn jeugdliefje Avantika Malik in het huwelijksbootje te stappen op maandag 10 januari 2011. De voorbereidingen zijn in volle gang. De hele familie Khan doet mee om deze familie-happening tot een groot succes te maken. Hoe kon suikeroompje Aamir dan achterblijven!
 

De sugardaddy Aamir heeft besloten om zijn neefje Imran een compleet bruidegom collectie (bestaande uit Westerse pak - Shalwar Kameez - Sheerwani) ontworpen door Karan Johar cadeau te doen. Aamir de perfectionist heeft de keuze voor Karan weloverwogen gemaakt. Hij heeft eerst twintig beste ontwerpers uit India bekeken en hun ontwerpen naast elkaar neergezet. Hij was daarna persoonlijk van mening dat Karan’s ontwerpen met kop en schouders boven alle andere ontwerpen uitstaken.
 

Toen Junaid, Aamir’s zoon, hoorde dat zijn neef een collectie van Karan Johar cadeau kreeg wilde hij natuurlijk niet achterblijven. Hij heeft zijn papa verzocht of hij ook een pak ontworpen door Karan Johar kon krijgen. Aamir Khan is de beroerste niet en heeft meteen ook een kostuum voor Junaid besteld.

blog comments powered by Disqus