2011: A Love Story

Manisha Koirala geeft haar huwelijk een tweede kans. Onder grote druk van haar familie en vrienden heeft de Nepalese schoonheid besloten om een doorstart te maken met haar huwelijk met manlief Samrat Dahal.

Manisha staat te boek als een zeer wispelturige dame als het op mannen aankomt. De femme fatale heeft heel wat mannen verslonden voordat haar huidige hubby aan de beurt kwam.
 

Sinds 1991 heeft Manisha vele mannen als haar slipje versleten. Bijna alle nationaliteiten hebben een intieme relatie gehad met de Nepalese. Van Nepalees tot Indian, van een Canadees tot een Nigeriaanse neger, Manisha heeft ze allemaal gehad. Daarnaast zou zij korststondige relatie’s hebben gehad met verschillende mannen uit Bollywood zoals Nagarjuna, Vivek Mushraan, en vele andere jonge onbekende opkomende acteurs (sommige wel tien jaar jonger dan zij). Tevens is zij verschillende malen in het nieuws geweest vanwege haar one-night-stands met strippers. Manisha staat tevens in heel Bollywood bekend als een fervente nachtclubbezoekster en een stevige alcoholiste.
 

Ondank alles heeft zij ook serieuze langdurige relatie’s gehad. Zo heeft Manisha in 2001 een relatie gehad met de toenmalige Australische ambassadeur in Nepal genaamd Crispin Conroy. Na een langdurige relatie is Crispin op zijn knieen gegaan en heeft Manisha ten huwelijk gevraagd. Zij heeft hem toen volmondig een “Nee” verkocht. Ze was toen nog niet klaar voor een huwelijk.
 

In 2009 liep zij de Amerikaanse auteur, spreker en mental coach Christopher Dorris tegen het lijf. Na een vurige relatie is het hier ook niks geworden. Manisha is tijdens deze relatie aantal malen grof vreemdgegaan met verschillende andere mannen uit Bollywood. Blijkbaar heeft de mental coaching van Christopher Dorris bij Manisha geen vruchten afgeworpen.
 

Het is begrijpelijk dat als je zo een indrukwekkend CV hebt op gebied van liefde dat het erg moeilijk wordt om de ware liefde in je vaste partner te vinden. Toch geeft Manisha de hoop niet op.
 

Het verhaal gaat dat vrienden en familieleden van Koirala haar geadviseerd hebben om te begrijpen dat ze haar huwelijk niet te licht moet opvatten. Onze Bollywood-bron: "Ze legde haar uit dat een paar mitsen en maren altijd en steevast in elk huwelijk verschijnen en dat ieder huwelijk een paar kinderziektes en problemen vertoond.”
 

Onder het motto: “Gun je relatie een tweede ronde, uitmaken is zonde!” gaat Manisha er weer tegenaan.


Starspice wenst Manisha veel sterkte en nu maar hopen dat Samrat een blijvertje is.

blog comments powered by Disqus