Jaya = eerlijk

Jaya Bachchan, de vrouw van Amitabh Bachchan, heeft enkele opmerkelijke uitspraken gedaan. Laatst heeft zij de mogelijkheid gekregen om een openingsceremony van een nieuw acteerschool in Mumbai bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomst was mevrouw Bachchan erg eerlijk en bescheiden. Ze deed ook nog enkele “vreemde”  uitspraken.

Zo heeft zij toegegeven dat zij ten eerste helemaal niet kon acteren en ten tweede helemaal niet kan dansen. Ze heeft alles tijdens haar jonge jaren geleerd tijdens haar carriere. Toch opmerkelijk dat een actrice van een dergelijk kaliber en een vrouw van een Bollywood-legende ruiterlijk haar zwakke punten toegeeft. Elke hedendaagse pientere actrice zal nooit toegeven dat ze niet kan acteren of dansen.

Ook heeft Jaya Bachchan gezegd dat een hedendaagse masala film veel verschilt van een klassieke Bollywood-film. Tegenwoordig draait alles om geld, connectie’s en commercie. Dit in tegenstelling tot de oude tijden toen zij en Amitabh op het witte doek verschenen.

“Als ik in een hedendaagse film de hoofdrol moet spelen dan zal het zeker floppen. Er zijn zulke grote acteurs die een big-budget film maken en vervolgens flopt alles.....wie ben ik, nobody! De filmindustrie van vandaag is niet mijn industrie, het is allemaal te veel gecommercialiseerd, het is niet “echt” meer als vroeger. Toen had je nog “echte” vrienden, tegenwoordig weet je het allemaal niet meer.”  Aldus Jaya Bachchan.

Starspice: Zou Jaya met “niet echt” haar schoondochter Aishwarya bedoelen? Aishwary is namelijk het toppunt van onechtheid!

blog comments powered by Disqus