Topless

Om aan de top te komen moet je over de top gaan. Top, dacht Mandira Bedi, ik ga dan top-less. De 38-jarige TV-actrice / Bollywood actrice / presentatrice heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft topless geposeerd voor de Indiase editie van Vogue.

Ondanks het feit dat Mandira Bedi weinig in films speelt is zij redelijk bekend in Bollywood. Ze heeft ondanks haar leeftijd een vrij jong uiterlijk en een “size-zero”. Mandira heeft door topless te poseren een daad verricht die andere actrice’s haar niet na kunnen doen. In Vogue staat Mandira met enkel een kort rokje en haar borsten bedekt met haar handen. Heel Bollywood spreekt erover. Mandira is door deze actie helemaal hot!

Hiervoor heeft Mandira ook een uitdagende fotoshoot gedaan voor Maxim Magazine. Ze heeft totaal geen probleem om haar rug, schouders en buik te exposeren.

Nooit eerder heeft een Bollywood actrice topless geposeerd (behalve Mamta Kulkarni (herinneren jullie haar nog ?)in de jaren negentig in de Stardust Magazine). Wij vragen ons af hoe deze topless actie een push-up gaat geven aan de carriere van Mandira. Wij houden jullie op de hoogte!

blog comments powered by Disqus