Rani: “F*ck you all!”

“F*ck you all, guys!” was de boodschap van Rani aan alle mensen van de pers. Wij van Starspice zeggen: “Rani, bedankt!” Deze krachtige uitspraak werd door Rani Mukherji gedaan omdat zij het helemaal zat is. Altijd die persmuskieten om haar heen die haar altijd nare vragen stellen. Kranten die alleen maar negatiefs over haar schrijven. Websites die haar compleet de grond in boren, wat kan een mens nog meer verdragen? Arme Rani!

De pers is helemaal klaar met Rani. Volgens vele entertainment bladen en websites is de carriere van Rani ten einde. Ze heeft amper films gemaakt en ze komt bijna niet meer voor bij grote filmhuizen en productiemaatschappijen. Het is een kwestie van tijd voordat Rani definitief uit de “picture” is. Daarnaast hebben andere modebladen haar ook weleens uitgeroepen tot de meest slecht geklede dame uit de industrie. Uiteindelijk werd ze ook nog uitgemaakt voor “TFS-lady” oftewel Thick, Fat, Small - lady. Voor Rani was toen de maat vol, ze kwam met een kort en bondig boodschap : “F*ck you all, guys!”

Starspice: Rani, wij hopen dat 2011 een goed jaar wordt voor jou met vele goede films zodat wij samen met onze andere vakbroeders de komende jaar ons bek houden.

blog comments powered by Disqus