Titty-Wood

Na Mandira Bedi gaat nu ook Bipasha Basu met de tieten bloot. Het schijnt een trend te worden dat steeds meer Bollywood-actrices steeds meer en meer hun grenzen gaan opzoeken. Mandira ging voor Vogue topless en hetzelfde kunstje wordt nu geflikt door Bipasha voor het blad Maxim, uitgave januari 2011.

Bipasha is in ieder geval niet vies om haar lijf bloot te stellen aan het publiek. Zo heeft zij meerdere malen enkele uitdagende scene’s gedaan voor verschillende Bollywood-films, kijk maar naar Jism. In het verleden heeft Bipasha een commercial gedaan voor New York Lotto waar zij ook topless in verscheen. Het clipje werd in 1999 opgenomen en liet niets aan je eigen fantasie over.

Bipasha heeft uitgelegd dat zij niet wist hoe zij in beeld zou komen. Ze was toen erg jong en naief en woonde in New York. Ze zou het nu nooit doen. Blijkbaar heeft ze zich vergist want ze doet het nu weer.

Haar ouders en vriendje John vinden het geen probleem dat hun dochter en vriendin af en toe naakt verschijnt en dat de hele wereld meekijkt. Een beetje naakt moet kunnen, zeggen zij!

Klik hier om het filmpje van New York Lotto: http://www.youtube.com/watch?v=5VZQvPzPXZU

blog comments powered by Disqus