Aamir naar de wallen

Hoogstwaarschijnlijk gaat Aamir Khan naar de wallen. Hij wil weten hoe het voelt om je te begeven in een gebied waar alles op gebied van sex  is toegestaan. Aamir Khan doet dit niet voor zijn plezier (althans dat zegt hij) maar voor zijn nieuwste film van Reema Kagti.

Deze film draait om de strijd tussen politie en sex-criminelen. Criminelen die in de vrouwenhandel zitten en vrouwen als een sex-object commercieel exploiteren. Reema en Aamir hebben gekeken naar verschillende locatie’s in India en Pakistan. Maar het is veels te gevaarlijk in dit soort gebieden in deze landen opname’s te maken.

Daarom is besloten om uit te wijken naar andere landen. Nederland staat bekend om zijn vrije liberale prostitutie-beleid. De kans is dan ook groot dat de opname’s in de Amsterdamse Red-Ligt District plaats zullen vinden.

Naast Aamir Khan spelen ook Rani Mukherji en Kareena Kapoor een rol in deze film. Een van deze dame’s zal de rol van een prostituee op zich nemen.

Starspice houdt jullie op de hoogte betreft de hoerenloperij van Aamir Khan, en nu afwachten wat Kiran Rao hiervan vindt.

blog comments powered by Disqus