Kaho na “Spijt” hai

Hrithik Roshan is jarig. Het is Hrithik’s 37e verjaardag vandaag. Hij heeft zijn verjaardagsfeestje in een vijf-sterren hotel in Mumbai gevierd samen met zijn ouders, grootouders, vrouw en kinderen. Dit is echter niet alles, het blijkt dat Hrithik’s vrouw Suzanne nog een grote verassing voor Duggu in petto heeft.

Vrouw Suzanne heeft een groot surprise-party gepland voor haar manlief met meer dan honderd genodigden uit Bollywood. Op de gastenlijst staan Shahrukh Khan, Bipasha Basu, de Bachchan’s, Farhan Akhter en vele anderen. (Hrithik weet van niks en nu maar hopen dat hij dit niet leest)

Het feestvarken is ook via Twitter door andere sterren gefeliciteerd:

Arjun Rampal: "Happy happy birthday Rockstar, blijf altijd hoog vliegen, hou van je. Tot straks!”

Bipasha Basu: “Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, heel veel love en geluk”

Hrithik Roshan was erg blij met al zijn Twitter-verjaardagsberichten en bedankte iedereen. Toch liet hij ook een merkwaardig bericht achter. Hrithik zei dat hij alles had wat zijn hartje begeerde en dat hij geen kado’s nodig had. Het enige wat hij wil is vergiffenis van zijn schoonzus Farah Khan Ali die nog steeds erg boos op hem is.

Farah Khan Ali is de oudere zus van Hrithik’s vrouw Suzanne Khan.

Hrithik Twitterde: “Dag mensen, via deze twitter wil ik jullie laten weten dat mijn schoonzus Farah Khan Ali nog steeds erg boos op mij is vanwege een kleine meningsverschil uit het verleden. Op deze verjaardag zou ik graag haar vergiffenis willen hebben, dat zou de mooiste kado zijn. Ik wil niks anders. Farah, ik hou van jou, ik bied publiekelijk mijn excuses aan, het spijt mij!”

Door deze heldenactie smolt de hart van Farah Khan Ali als sneeuw voor de zon en zij twitterde het volgende terug:

“Beste broer Duggu, je had dit niet publiekelijk hoeven te doen, ik hou van jou en ik wens jou een hele fijne verjaardag”

Net als een Bollywood-film: een echte happy ending..........en zij leefden nog lang en gelukkig!

blog comments powered by Disqus