Ash is boos!

Blijkbaar is Aishwarya Rai vervangen door Freida Pinto als de nieuwe brand ambassador van L’Oreal. Deze conclusie kan getrokken worden op basis van het feit dat L’Oreal’s jaarlijkse beroemde Happy New Year commercial dit jaar door Freida Pinto is gedaan in plaats van Aishwarya Rai.

De pers en verschillende mediabronnen hebben deze mededeling gedaan, dit tot grote ergernis van Aishwarya Rai. Geruchten gaan dat zij onmiddelijk contact heeft genomen met de hoogste pieten van L’Oreal. Zij heeft direct om opheldering gevraagd en geeist dat zij (L’Oreal) de wereld gaan uitleggen hoe de vork in de steel zit.

De woordvoerders van de cosmetische firma L'Oreal Paris hebben bliksemsnel gereageerd met een slijmende persconferentie.

 

"We zijn geschokt en zeer verbaasd dat er in de media wordt gespeculeerd over een eventuele vervanging van Ms Aishwarya Rai Bachchan als het gezicht van L'Oreal Paris. Dit is absoluut onwaar en mevrouw Aishwarya Rai Bachchan blijft onze gewaardeerde brand ambassador. Zij maakt integraal onderdeel uit van L’Oreal Paris Dream Team. Mevrouw Rai Bachchan was helaas niet beschikbaar voor onze Nieuwjaar Commercial vanwege andere toezeggingen. Zij is een van de meest iconische vrouwen van onze tijd en zal het gezicht blijven van L’Oreal Paris Internationaal en voor India.” Aldus de officiele verklaring van de woordvoerder van L'Oreal Paris.

blog comments powered by Disqus