No Mercy

Zoals al eerder vermeld in een andere Starspice artikel beginnen steeds meer Desi vrouwen de schunnige streken van hun mannen niet de pikken. Ook al wordt beweerd dat de vrouwen in India en Pakistan niet voor hunzelf opkomen worden berichten  die het tegengestelde beweren steeds sterker.

 

Een recent onderzoek uitgevoerd in dertig kleine dorpen in Pakistan geeft aan dat 70% van de getrouwde vrouwen van rond de dertig jaar toegeeft dat zoete wraakacties voldoening geven. Zodra zij door hebben dat hun mannen naar andere vrouwen aan het kijken zijn of op het punt staan om vreemd te gaan, beginnen zij “kleine ongelukjes in het huishouden” te veroorzaken.

 

Zo heeft een getrouwde dame “per ongeluk” een heet strijkijzer op de voet van haar man laten vallen. Een ander heeft “per toeval” iets teveel peper in het eten van haar man gedaan waardoor zijn tong letterlijk en figuurlijk in de fik stond. Weer andere gebruiken wat extremere middelen door hun broers anoniem hun man te laten bellen en hevige scheldkannonnades op hun los te vuren.

 

Sommige vrouwen hebben toegegeven dat zij ook een paar keer de jachtgeweer van hun vader hebben gegrepen en hun man met de dood hebben bedreigd.

 

Starspice: En nu maar hopen dat deze trend niet overwaait naar Nederland!

 

 

blog comments powered by Disqus
No Mercy