No Babies

Het is weer raak in Bollywood. Nog een topactrice die zwanger is geworden. We hebben het over Aishwarya Rai Bachchan. Via deze weg wil Starspice de hele familie Bachchan feliciteren. Een schitterend bericht voor iedereen behalve voor de producers en de makers van de film Heroine.

Zoals bekend zou Aishwarya de hoofdrol van Madhur Bhandarkar's Heroine op haar nemen. Deze film, die gebaseerd is op het levensverhaal van de beroemde Hollywood actrice Marilyn Monroe, zou volgend jaar op het witte doek verschijnen. De opnames waren echter al begonnen, totdat het nieuws van Aishwarya's zwangerschap roet in het eten heeft gegooid.

 

Hierdoor moest de hele opnameschema stilgelegd worden. De gemaakte kosten konden niet teruggedraaid worden. Kortom de makers van Heroine hebben enorme schade geleden.

 

Onlangs is een officieel persbericht uitgebracht door de makers van de film Heroine. Zij wensen Aishwarya Rai veel sterkte en geluk met haar zwangerschap.

 

Ondertussen hebben de makers van Heroine wel contact gezocht met andere regisseurs en producers en pleitten voor een anti-zwangerschapsclausule. Door middel van dit clausule kan de producer van een bepaalde film een actrice een zwangerschapsverbod opleggen. Dit vanwege het feit om achteraf grote financiele schade te voorkomen.

 

Verschillende Bollywood actrices hebben afwijzend gereageerd op dit voorstel.

 

Sushmita Sen: "Ik laat niemand maar dan ook niemand mij de les voorschrijven. Ik bepaal zelf wanneer ik zwanger wil worden. Als een producer mij gaat vertellen wanneer ik wel of niet zwanger mag worden, mag hij van mij meteen oprotten".

blog comments powered by Disqus
No Babies