Comparathon

Dames opgelet, is dit waar? Van onze insiders hebben wij gehoord dat er een nieuwe trend is in Bollywood namelijk “Comparathon”. Voornamelijk de actrices zijn slachtoffer geworden van dit probleem.

Kareena Kapoor, Priyanka Chopra, Deepika Padukone, Katrina Kaif, Gul Panag maken gebruik van Social Media als Facebook en Twitter. Hierdoor vergelijken zij zichzelf graag met elkaar. Ze willen constant op de hoogte zijn van elkaar. Dit heeft niks te maken met vriendschap of dergelijke maar het is pure concurrentie.

 

Zo heeft Bipasha Basu onlangs gezegd: “Ondanks dat ik mij helemaal suf train, kijk ik wel erg jaloers naar die jonge opkomende dames zoals Sonam Kapoor en Deepika Padukone. Er is een tijd geweest dat ik ook zo fris en jong ben geweest.”

 

Bij navraag blijkt dat dit in werkelijkheid ook het geval is. Starspice heeft uit verschillen onderzoeksresultaten vernomen dat Facebook en Twitter door vrouwen voornamelijk gebruikt wordt om jezelf te vergelijken met een ander.

 

Zo kijken vrouwen graag naar andermans levenssituatie en vragen zich daarna af: “Ben ik wel oke? Hoe gaat het eigenlijk met mijn leven? Tsjee, die heeft het wel erg goed voor elkaar....leuke man, leuke huis, leuke kinderen, grote tuin, perfect figuur..etc.. Door verschillende psychologen en onderzoekers wordt dit probleem “Comparathon” genoemd.

 

Maar liefst 70% van de vrouwen tussen 20 - 26 jaar neemt vaak beslissingen en levensstijl over van andere vrouwen in hun omgeving. 60% van de vrouwen is nog altijd op zoek naar die ene supervrouw met haar perfectie carriere, levensstijl en liefdesleven om erachter te komen wat het geheim van haar succes is.

 

 

blog comments powered by Disqus
Comparathon