They hate Luv-storys

Sonam heeft een vriendje: Punit Malhotra. Ze hebben al die tijd geprobeerd om hun relatie achter de schermen te houden maar het is ze niet gelukt. De media heeft lucht gekregen van hun relatie, Sonam en Punit zijn dan ook keer op keer voorpagina-nieuws.

Toch claimen de beide lovers dat ze single zijn en geen relatie hebben met elkaar. Dit heeft te maken met hun werk, familie en reputatie. Zo wil Punit’s mama Manisha Malhotra Sonam Kapoor liever niet over de vloer hebben. Ze vindt haar geen geschikt partij voor haar zoonlief Punit. Hiernaast is Karan Johar ook niet erg blij. Hij vindt het prima dat ze een relatie hebben maar Punit is pas begonnen als regisseur. Hij moet zich richten op zijn werk en niet teveel flikflooien op de werkvloer.

Hoe is de relatie van Sonam Kapoor en Punit Malhotra tot stand gekomen?

Dit is allemaal gebeurd tijdens de shoot van I hate Luv-storys. Sonam heeft in de film gespeeld terwijl Punit de film heeft geregisseerd. Tijdens de opname’s in Nieuw-Zeeland  groeiden zij steeds meer en meer naar elkaar toe. Zo gingen zij erg vaak samen uit eten. Het werd zo opvallend dat de hele cast en crew erachter kwam wat er afspeelde tussen de twee. Imran Khan pestte Punit en Sonam hiermee en maakte er vaak grappen en grollen over.

Sonam heeft het in ieder geval aan al haar vriendinnen verteld dat zij aan het daten is met Punit. Ze wil net als Deepika niet aan de hele wereld vertellen dat zij een stel zijn.

blog comments powered by Disqus