4-ever Friends

Shahrukh Khan en Farah Khan zijn weer vrienden. Ze hebben het weer goedgemaakt met elkaar. Zij kwamen elkaar tegen tijdens de Apsara Awards in Mumbai. Ze hebben elkaar in de ogen aangekeken en elkaar geknuffelt. Het is weer koek en ei tussen de twee.

Vele ruzie’s zijn voorbij en alle oorlogen zijn uitgevochten. Een nieuwe jaar dus nieuwe kansen ook op gebied van vriendschappen. Shahrukh Khan had tijdens Koffee with Karan zijn gevoelige kant laten zien en aan iedereen verteld dat het zijn fout was dat bepaalde vrienschappen op de klippen waren gelopen. In tegenstelling tot Salman Khan (die het maar schijnheilig gedrag vond) heeft dit gebaar Farah Khan blijkbaar erg geraakt. 

Tijdens het Apsara Award-feestje waren Farah en Shahrukh erg close. Farah kreeg ook nog een broederlijk kus van Khan op haar voorhoofd. Farah heeft achteraf gezegd dat er wat misverstanden en een hoop miscommunicatie tussen haar en Shahrukh Khan was gekomen.

Shahrukh Khan en Farah Khan die eerder vrienden waren van elkaar, hebben in het verleden dikke ruzie gehad. King Khan was erg boos op Farah dat zij de rol van Tees Maar Khan aan Akshay had aangeboden.

Starspice: Wij zijn blij dat de strijdbijlen zijn begraven, dit betekent dat wij weer een Shahrukh Khan - Farah Khan film kunnen verwachten.

blog comments powered by Disqus