Ran-Kat ki Ghazab Kahani

Zijn Ranbir en Katrina weer bij elkaar? Of niet? Het blijft gissen wat deze twee uitspoken. Ranbir Kapoor en Katrina Kaif’s verhaal is een “Ajab Kahani”. De pers blijft maar speculeren dat ze een relatie hebben (of hebben gehad). Wat is er precies aan de hand?

Volgends de laatste geruchten is het volgende gebeurd:

Ranbir Kapoor was al een tijdje verliefd op Katrina Kaif, maar hij durfde geen avances te maken vanwege Salman Khan. Hiernaast was het ook nog pas uit met zijn ex-vriendin Deepika Padukone. Toen het niet meer goed ging tussen Katrina en Sallu dacht Ranbir zijn slag te slaan.

Onder het mom van vriendschap begonnen Ranbir en Katrina te daten. De pers kreeg hier lucht van en ging volop in op deze “vriendschap” van Ranbir en Katrina (ook wel Ran - Kat genoemd door de pers). Katrina is al een paar keer samen met Ranbir gesignaleerd, ze gaf echter nog steeds niet toe dat ze een relatie hadden. 

Ranbir ging tijdens zijn relatie met Katrina Kaif ondertussen vreemd met zijn tegenspeelster van RockstarNargis Fakhri. Katrina likte haar wonden en begon weer richting Salman Khan te groeien. Hij wilde haar echter niet terug. Na een paar ware sarcastische opmerkingen te maken tijdens Big Boss gaf Salman duidelijk te kennen dat hij even niks met haar te maken wilde hebben.

Nu schijnt alles weer koek en ei te zijn tussen Ran - Kat. Katrina Kaif heeft Ranbir tijdens de filmopname’s van Rockstar in Delhi opgezocht. Daarna is zij samen met hem naar zijn zuster’s huis gegaan. Het gaat weer goed tussen deze twee sterren.

Wie gaat met wie? Begrijpen jullie het nog?

blog comments powered by Disqus