Asin wil PR

Het gaat niet goed met Asin. Sinds haar spectaculaire entree als tegenspeelster van Aamir Khan in Ghajini is het angstvallig stil rond haar persoontje. Ze heeft daarna nog een film gemaakt met Salman Khan, Ready, die binnenkort uitkomt, maar verder niks meer. Asin is wanhopig op zoek naar een bedrijf die haar PR wil doen.

Mensen, opgelet! Asin heeft een vacature geplaatst voor een PR-dame. Geruchten gaan dat Asin erg wanhopig is om meer in de “spotlights” te komen. Sinds haar entree in Bollywood is zij ingehaald door nieuwkomers als Deepika Padukone, Sonam Kapoor en Sonakshi Sinha. Tijd om in te grijpen!

Asin heeft verschillende PR-bureau’s bezocht en haar portfolio gepresenteerd. Daarnaast is zij op zoek naar een goede agent die haar kan helpen aan goede scripts. Als het goed is moet het nu lukken!

Helaas is Asin geen “dochter van....” zoals Sonam Kapoor en Sonaksi Sinha. De dames die geen familiebanden hebben met de industrie moeten dubbel zoveel moeite doen om “in the picture” te blijven.

Een goed voorbeeld van hard werken en goede organisatie is Priyanka Chopra. Die heeft een heel team om haar heen die goede scripts voor haar zoekt, juiste netwerken opzoekt, haar website beheerst, haar fanmail beantwoordt en er altijd voor zorgt dat Priyanka op het juiste moment in de juiste tijdschriften en op de juiste TV-kanalen verschijnt.

blog comments powered by Disqus