Abhiwarya & Awards

Column:

 

Starspice heeft besloten om elke lezer een keer de kans te geven om een column te schrijven. Dit keer geven wij het woord aan een fanatieke Starspice lezer die zo zijn eigen mening heeft over bepaalde acteurs, actrices en Awardshows. Veel leesplezier!

Ik heb naar talloze foto’s en filmpjes van de Oscaruitreikingen gekeken. Ik heb voornamelijk gelet op onze Abhiwarya. Ik merkte op dat Abhishek tien kilo make-up op had en Aishwarya op haar beurt zeventien kilo. Nou, nu begrijp ik wat ze doen met al dat geld van Bachchan Daddy.

 

Maar goed, Aish bleef op verschillende manieren poseren en nep lachen terwijl Abhi een beetje aan de zijkant stond en verwoede pogingen deed om ook op de foto te komen. Aan zijn lichaamshouding kon ik opmerken dat hij zich niet op zijn gemak voelde. En Aishwarya was zo wanhopig als een klein verwend kind dat in Jamin snoep wil kopen, maar helaas één hele euro tekort komt en dus alles uit de kast haalt om het snoepje te krijgen. Dat kindje in Jamin zou wel haar zin krijgen, maar lieve Aish, de fotografen in Hollywood willen meer dan een gemaakt glimlach. Ik zou zeggen een mooier figuur (dus weg met die vet op je billen), minder dikke armen, minder denken “I am all that” en oh jah een paar goede films scoren waarin je echt je acteerkunsten laat zien.

 

Ondertussen dwaalden mijn gedachtes uit naar onze eigen Bollywood Award uitreikingen, waar Aishwarya alweer stoer deed samen met haar rijke en machtige Bachchan Schoondaddy. Bollywood begon in 2011 met verschillende Award uitreikingen zoals Star Screen Awards, Stardust, Apsara, Zee Cine Awards en de Filmfare Awards (Mijn god, zoveel Awards, houdt het dan nooit op!). Maar dit jaar zagen we eigenlijk weinig van de Bachans (lees Abhishek) op bepaalde Award uitreikingen.

 

Ik begrijp dat wel hoor! Ik bedoel als de ex van je vrouw/schoondochter (lees Salman Khan) bijna alle Awards voor je neus wegkaapt, dan wil je er natuurlijk niet bij zijn. Big B en schoondochter Aishwarya  kwamen wel samen naar Apsara en Filmfare Awards en Aish liep zoals gewoonlijk vol zelfvertrouwen op de rode loper met de topacteur van vroeger.

 

Dit duurde niet lang want Aish werd elke keer geconfronteerd met een zeer smakelijk gebak uit haar verleden namelijk Salman Khan. Op dit moment is hij de meest begeerde persoon op de ‘big’ en ‘small’ screen. Daarom moest hij keer op keer zijn riemendans laten zien op Udd Dabangg Dabangg en Tere Mast Mast Do Nain. Hij was helaas niet de enige die moest optreden. Zijn verse ex Sheila kwam ook ten tonele om haar dansje van haar “hitsong from a flopmovie” te tonen.

 

Voor diegenen die niet bekend zijn met Bollywood Awards, wat is dit voor een Award-ceremonie? Het is een soort musical zonder act maar met veel dansoptredens.  Hiernaast wordt om de tijd te vullen Awards uitgereikt met af en toe de komst van een aantal ‘hosts’ die zich helemaal uitleven. Deze mensen krijgen eindelijk de kans om hun collega’s van hier tot Tokyo af te kraken. Dit gebeurt allemaal in de naam van entertainment en kijkcijfers.

Anyways, als je meer dan twee uur van je leven wilt verspillen, dan raad ik je aan om deze Awards zeker te kijken. Doe maar alsof je de Bollywood versie van de Oscars, Grammy’s, Emmy’s of de Golden Globe’s kijkt. Maak je geen zorgen als je tijdens een optreden van een acteur ziet dat hij of zij opeens een andere outfit heeft. Schrik niet als je tijdens elke optreden dezelfde gezichtsuitdrukkingen van andere toekijkende acteurs ziet. En wees niet verdrietig als jouw favoriete acteur die echt een Award verdient heeft met lege handen naar huis gaat.

 

Je achternaam MOET Khan, Johar, Chopra, Bachchan of Kapoor zijn om een award in Bollywood te winnen. Is dat niet het geval? Dan moet je zwaar slijmen en constant de ego’s strelen van invloedrijke mensen in de Industrie door bijvoorbeeld een affaire met ze te beginnen. Als dat niet lukt probeer dan in de kont te kruipen van Salman of Shahrukh Khan. Als dat ook niet lukt, dan moet je de manier van Ranveer Singh volgen en je vader een aantal grote steentjes laten bijdragen voor je komende film.

 

Ben ik wat vergeten toe te voegen aan de ‘how-to-win-an-award-in-Bollywood-lijst? Zo ja, laat het mij dan weten zodat ik deze bruikbare tips kan geven aan een aantal Bollywood-acteurs Het is af en toe wel belangrijk om een goede daad te verrichten en een ander te helpen.

 

Groetjes,

 

Starspice-lezer

 

blog comments powered by Disqus
Abhiwarya & Awards
Abhiwarya & Awards
Abhiwarya & Awards