Akki – Twinkle

Akshay Kumar en zijn vrouw Twinkle Khanna hebben hun 10-jarige huwelijk gevierd. Het echtpaar heeft tijd, geld noch moeite gespaard om deze bijzondere dag een ware spektakel te maken voor hun gasten. Het feestje werd gehouden in het JW Marriot Hotel te Juhu in Mumbai. Op deze speciale gelegenheid droeg Twinkle een Halston Vintage jurk met een elegante “slangen”-ketting, terwijl Akshay gekleed was in een blazer en een spijkerbroek.

Het feest werd gehouden in de binnentuin van het hotel. Het zwembad was verlicht en was opgemaakt met drijvende kaarsen op witte bloemen en groene bladen. Het menu had zowel Intercontinentale als Indiase gerechten in petto.

De Bollywood-sterren kwamen ook in grote getale opdraven: Hrithik Roshanen Sussanne, Abhishek en Aishwarya Bachchan en Karan Johar, Aamir Khan en Kiran Rao, Sunil Shetty en Mana, Bobby Deol en Tania, Olympische bokser Vijendra, Sonam Kapoor, Riteish Deshmukh, Katrina Kaif, Sajid Khan, Farah Khan en Shirish Kunder , Vipul en Shefali Shah, Parmeshwar Godrej, Abu-Sandeep en Sajid en Wardha Nadiadwala

Het feestje ging door tot in de vroege uurtje’s.

blog comments powered by Disqus