Ritesh ♥ Genelia

Het is een feit: Ritesh Desmukh en Genelia d’Souza hebben verkering. Er gingen al eerder geruchten rond dat de twee iets met elkaar hadden, maar het is nu geopenbaard.

Tijdens het feestje van Akshay Kumar en Twinkle Khanna (zij hebben hun tienjarig huwelijksjubileum gevierd) liepen Ritesh en Genelia hand in en hand en hebben zij samen gedanst.

Een ooggetuige: “Ritesh en Genelia hebben op dit feestje door middel van hun lichaamstaal duidelijk aangegeven dat ze zwaar “in love” zijn. Ze zijn de hele avond samen geweest, Ritesh week geen moment van Genelia’s zijde. Ik ben blij dat ze eindelijk “Khullam Khulla” zijn gegaan”.

Een zure appel voor Jaqueline Fernandes (tegenspeelster van Ritesh Desmukh in Alladin). Die dacht dat zij en Ritesh voor elkaar gemaakt waren, maar de player Ritesh heeft haar voor enkele maanden geplayed. Zwaar gekwetst door deze macho-attitude van deze man is zij nu in onderhandeling voor een fotoshoot met een magazine met een titel die zeer toepasselijk is voor Ritesh: Playboy.

blog comments powered by Disqus