Make-up rel

Nog een heftige ruzie in Bollywood. We zijn gewend dat veel Bollywood-actrice’s erg vaak ruzie hebben met elkaar. Kijk maar naar rellen als Rani vs Kajol, Rani vs Vidya, Priyanka vs. Kareena, Priyanka vs Katrina etc… Tot dit rijtje kunnen ook nog twee nieuwkomers toegevoegd worden namelijk Shazahn Padamsee en Shraddha Das.

Deze twee “groentjes” hebben een heftig ruzie gehad tijdens een promotionele campagne van hun nieuwste film Dil to bachcha hai ji. Wat is er gebeurd?

In Hyderabad was een groot promotie-event gepland voor Dil to bachcha hai ji. De bedoeling was dat de beide actrice’s meerdere interviews zouden geven voor verschillende TV-kanalen en magazine’s. Shazahn Padamsee en Shraddha Das hadden echter maar 1 make-up-man tot hun beschikking.

De beide dames gingen bijna op de vuist voor deze man. Beide actrice’s hadden de arme man hard nodig. Shazahn riep de man om haar make-up te doen terwijl Shraddha op hetzelfde moment haar kapsel wilde laten doen. Toen de make-up-man zei dat hij de beide dames niet tegelijkertijd kon aanpakken kregen de actrice’s een zwaar akkefietje met elkaar.

Een paar bodyguards moesten aan te pas komen om deze “Cat-Fight” te sussen.

blog comments powered by Disqus