Yamla Pagla 2

De kans is groot dat er een vervolg komt op de hitfilm Yamla Pagla Deewana. De film heeft veel positieve reactie’s gekregen en heeft veel volk aangetrokken. Op dit moment kan je het een bescheiden hit noemen. Sunny Deol is erg enthousiast en heeft een vervolg aangekondigd.

“We zullen zeker een vervolg uitbrengen, het publiek is erg enthousiast en hun enthousiasme mag niet onderdrukt worden. Ik ben heel erg blij dat ik eindelijk weer een hitfilm op mijn naam kan schrijven. Ik heb in tijden geen hitfilm gemaakt. Mensen blijven van mij houden en ik hou van mijn fans. Maar mensen uit de industrie  zijn veel strenger, als je geen hit hebt tel je niet meer mee. Ik ben echt heel erg blij en ik ga een feestje geven, iedereen is uitgenodigd, komen jullie ook?” Aldus de 54-jarige Sunny Deol.

Yamla Pagla Deewana brengt Dharmendra en zijn zonen Sunny en Bobby Deol na drie jaar weer samen. De laatste film die zij samen hebben gemaakt is Apne.

Yamla Pagla Deewana verteld een verhaal over een Indiase man in Canada die gelukkig getrouwd is en twee kinderen heeft. Hij wil echter terug naar zijn geboortestad Banaras om zijn verloren vader en broer op te zoeken. Tijdens zijn zoektocht komt hij in hilarische situatie’s terecht. De film draait vanaf 14 januari 2011 in de Nederlandse  bioscopen.

blog comments powered by Disqus