Koek en Ei

Bollywood is onbegrijpelijk, de ene keer hebben ze fikse ruzie en de andere keer staan ze elkaar te knuffelen met een grote smile op hun smoel. We hebben het hier over de sterren van Bollywood.

Het is één grote catfight. De actrice’s hebben constant ruzie en gunnen elkaar niks. De acteurs hebben ook weinig aardige woorden voor elkaar. Filmrollen inpikken, roddelen, negatief nieuws verspreiden, elkaars leven zuur maken…alles kan en alles mag in Bollywood.

Toch lijkt het dan weer goed te komen, alle grootste ruzie’s en meningsverschillen worden bijgelegd en alles is vervolgens koek en ei.

Bij verschillende award-shows is het onmogelijke gebeurd. Arjun Rampal die laatst ruzie heeft gehad met Shahrukh Khan en Karan Johar heeft Shahruk een dikke knuffel gegeven. Ze bleven elkaar maar knuffelen alsof er nooit iets aan de hand is geweest. Daarna heeft Arbaaz Khan Shahrukh in zijn armen genomen en bleef hem 5 minuten knuffelen met zijn ogen dicht (blijkbaar was hij in de war met Malaika Arora Khan).

Wij vragen ons af wat de aartsvijand van Shahrukh Khan, Salman Khan van deze actie van zijn broertje Arbaaz heeft gevonden? Wij houden jullie op de hoogte!

blog comments powered by Disqus