Ash: Nee, geen Abhi!

Aishwarya heeft een film met haar man in de hoofdrol afgewezen. Dit is trouwens niet de eerste keer dat Mevrouw Bachchan Rai een “Nee” zegt. Andere projecten met haar man Abhishek Bachchan in de hoofdrol zijn ook al eerder door haar afgewezen.

In 2009 heeft Ash Dostana laten gaan omdat zij haar man Abhishek Bachchan niet “on-screen” de bons wilde geven om vervolgens met Bobby Deol een romance aan te gaan. Daarna heeft zij ook andere projecten als Khelein Hum Jee Jaan Se en dan Abhineo Deo’s Game afgewezen.


De Indiase regisseur / producer Vipul Shah (Action Replayy, Singh is Kinng) is bezig met een nieuwe film en is op zoek naar een actrice. Hij heeft Abhishek Bachchan al gecast als hoofdrolspeler en heeft vervolgens Aishwarya Rai gevraagd als Abhishek’s tegenspeelster.


Aishwarya heeft hem bedankt voor de eer en hem verzocht om Katrina Kaif te vragen. Zij zou beter geschikt zijn voor deze rol.


De geruchten gaan dat Aishwarya en Abhishek een duidelijke afspraak met elkaar hebben. Ze gaan alleen een project gezamenlijk doen als het iets uitzonderlijks toe te voegen heeft aan het verhaal of aan hun carriere. In andere gevallen doen ze het niet, ze willen het publiek niet teveel van hun zelf laten zien.

blog comments powered by Disqus