Waarde: 52 miljoen euro

Bebo is een onderdeel van een aantal mega-films met een waarde van ca. 52 miljoen euro. Dit komt door het feit dat Kareena Kapoor in 2011 in maar liefst zes megabudget films gaat meespelen met een totale waarde van ca. 52 miljoen euro.

Kareena is in de zevende hemel, 2011 zal haar jaar worden.  Bebo werkt momenteel aan drie topfilm met de drie topacteurs van de industrie namelijk My Love Story met Salman Khan, Reema Kagti’s titelloze film met Aamir Khan, en Shahrukh Khan’s RA.One.

Hiernaast speelt Kareena ook de hoofdrol in Short Term Shaadi met Imran Khan, Agent Vinod met haar vriendje  Saif Ali Khan en Rohit Shetty’s remake Angoor met Shahrukh Khan als hoofdrolspeler.

“Kareena Kapoor’s ster is rijzende door al deze topfilms in haar broekzak. Al deze films hebben topacteurs, topregisseurs, topproducers en een mega-budget. Ik kan me niet voorstellen dat deze films gaan floppen op de box-office. Al deze films vertegenwoordigen een waarde van ca. 52 miljoen euro.  Dit is weer een bewijs hoeveel vertrouwen grote filmmakers hebben in Kareena en wat haar commerciele waarde is in Bollywood”. Aldus een Bollywood-insider.

blog comments powered by Disqus