7 x Nee!

Shahid Kapoor heeft  “Nee”  gezegd tegen Vishal Bhardwaj’s Saat Khoon Maaf. Oorspronkelijk was Shahid door de regisseur gevraagd om één van de 7 echtgenoten te spelen van Priyanka Chopra. Shahid heeft echter een “Nee” moeten verkopen aan Vishal omdat hij te druk was met de opnames van zijn nieuwste film Mausam (geregisseerd door Pankaj Kapoor, de vader van Shahid Kapoor).

Vishal Bhardwaj:”Ja, dat klopt. Ik heb Shahid Kapoor meerdere malen gevraagd of hij mee wilde spelen in mijn film Saat Khoon Maaf. Shahid heeft in het begin interesse getoond, maar hij kon helaas zijn vader niet teleurstellen. Hij heeft het erg druk gehad met de voorbereidingen van zijn vader’s film Mausam. Hiervoor moest Shahid een aparte look aannemen, deze look kon hij niet laten gaan voor mijn film aangezien de opnamedata van de beide films synchroon liepen. Het zou een hele zware klus worden voor Shahid, ik begrijp zijn situatie.”

Saat Khoon Maaf is gebaseerd op een roman van Ruskin Bond genaamd “Susanna’s zeven echtgenoten”. De zeven echtgenoten worden in de film gespeeld door Naseeruddin Shah, John Abraham, Neil Nitin Mukesh, Irrfan Khan, Annu Kapoor, de Russische acteur Aleksandr Dyachenko en Naseeruddin Shah’s jongste zoon Vivaan Shah.

De regisseur van Saat Khoon Maaf, Vishal Bhardwaj, is één en al lof over Priyanka Chopra.

"Priyanka is altijd mijn eerste keuze geweest voor deze veeleisende rol. Zij is één van de beste actrice’s van haar generatie op dit moment. Toen ik met haar aan het werk was met Kaminey, viel mij op hoe goed en gedisciplineerd zij was. Ze probeerde de rol en de bijbehorende karakter zo goed mogelijk te begrijpen, zij wordt zwaar ondergewaardeerd in Bollywood. Priyanka heeft erg veel talent en daar moest ik iets mee doen. Zo kwam het script van Saat Khoon Maaf  in mijn handen. Priyanka kwam als eerst in mij op toen ik het script las.

Saat Khoon Maaf draait vanaf 18 februari 2011 in de bioscopen.

blog comments powered by Disqus