Piggie, Kat & de Fiscus

Priyanka en Katrina zijn slachtoffer geworden van het blauwe monster. De hele wereld beeft voor dit lelijke wezen. Als deze afschuwelijke beest jou te pakken heeft zal je je zakken moeten kloppen. Precies, de Belastingsdienst is een aantal Bollywood-babes aan het natrekken.

De Indiase Belastingsdienst is van mening dat Priyanka Chopra en Katrina Kaif in 2010 onvoldoende belasting hebben betaald. De Belasting-speurneuzen hebben een aantal kantoren en huizen van Katrina en Priyanka onderzocht. Er zijn verschillende huiszoekingen verricht, de beide actrice’s worden verdacht van bezit van zwart geld.

Naast Priyanka Chopra en Katrina Kaif zijn er ook andere huizen van andere Bollywood-sterren onderzocht. Om welke sterren het precies gaat is echter nog onbekend. De geruchten gaan dat het huis van Priyanka in Versova, Andheri West, totaal ondersteboven is gehaald. Alles maar dan ook alles is onderzocht.

Daarna zijn de medewerkers van de beide actrice’s verhoord. De Indiase Belastingdienst vindt het een vreemde zaak dat zowel Priyanka als Katrina zo weinig belasting hebben betaald terwijl zij door middel van vele films, optredens en reclame-inkomsten ontzettend veel geld hebben verdiend.

blog comments powered by Disqus