De Sultan

Shah Rukh Khan en Lara Dutta zullen deel uitmaken van het Muscat Festival in de hoofdstad van het Sultanaat van Oman. Het festival zal plaatsvinden van 27 januari tot 24 februari. Afgezien van de Bollywood sterren zullen er ook vele evenementen gehouden worden waaronder een modeshow, een wielerwedstrijd en een zeilkampioenschap.

“Sonu Nigaam en Lara Dutta zullen optreden op 10 febrauari 2011, terwijl Shahrukh Khan een spetterende show zal geven op 17 februari”, aldus Salim Bin Adey Al-Mamari, directeur-generaal van Toerisme & Promotie van het Sultanaat van Oman.

Bollywood films zijn erg populair in Oman. Het kleine oliestaatje is dan ook druk in onderhandeling met grote Indiase producers om zoveel mogelijk films in Oman op te nemen. Op deze manier is het Sultanaat van Oman van plan om jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers uit India en elders te lokken.

De Muscat Festival bestaat uit vier onderdelen namelijk: Oman Food Festival (03 tot 17 februari), Muscat Fashion Week (22-24 februari), Ronde van Oman wielerwedstrijd (15-20 februari), en Extreme Sailing World Championships (20-24 februari).

blog comments powered by Disqus