Jaya in Jail

Groot kans dat Jaya Bachchan in de gevangenis gaat belanden. Ze heeft een aanklacht aan haar broek oftewel aan haar “Sari” hangen. Jaya kan schijnbaar goed liegen. Het blijkt dat zij gelogen heeft over de bezittingen van familie Bachchan. Een rechtbank in het staatje Lucknow heeft Jaya Bachchan aangeklaagd wegens het ontlenen van vals informatie betreft het bezit van de familie Bachchan.

Jaya Bachchan zal op 3 februari in het beklaagdenbankje van de rechtbank plaats moeten nemen en het publiek moeten verklaren, waarom zij vals informatie heeft verschaft over haar familiebezit. De aanklacht is ingediend door Ameer Haider, een onbekende congresleider.

Haider is van mening dat Jaya maar de halve waarheid heeft verteld.

“Wat ik niet snap is dat mevrouw Bachchan ons niet de waarheid wil vertellen. Heel India weet hoeveel grond Amitabh Bachchan wel niet bezit in India. Hij heeft enorme lappen grond door heel India opgekocht. Daarnaast heeft hij heel wat onroerend goed zowel binnen als buitenland. Het enige wat wij gevraagd hebben aan mevrouw Bachchan is om een formulier in te vullen met wat gegevens over hun eigendom. Mevrouw vult in dat ze maar een klein agrarisch perceeltje bezitten in Barabanki, wat een grap!”. Aldus Haider.

blog comments powered by Disqus