Deepy en Rajni

Deepika en Rajnikanth zullen samen te zien zijn op het witte doek. Het lijkt er steeds meer en meer op dat de tegenspeelsters van de steeds ouder wordende super-legende van Zuid-India Rajnikanth steeds jonger en jonger worden.

De 60+ acteur Rajnikanth was laatst met zijn film Robot samen met de 37-jarige Aishwarya te zien. Nu heeft hij zijn zinnen gezet op nog meer vers vlees, hij heeft de piepjonge Deepika Padukone in het vizier.

De 25-jarige Deepika is in de wolken om met Rajnikanth te mogen schitteren op het witte doek. De jonge Deepika heeft al genoeg films gemaakt en heeft de nodige ervaring met hoogbejaarde acteurs als Shahrukh Khan en Saif Ali Khan.

Deepika heeft echter een klein probleempje, ze zit namelijk helemaal volgeboekt tot 2012. Ze heeft verschillende opname’s, optredens, commercials en andere verplichtingen op haar agenda staan. Zo zal zij dit jaar bezig zijn met de opname’s van Desi Boys en Prakash Jha’s Aarakshan. Deepika’s secretaresse is druk bezig om haar data te verschuiven zodat Deepika alsnog met onze geile oude bejaarde Rajnikanth kan spelen.

blog comments powered by Disqus