Sasha in slipje

Shahid Kapoor liep halfnaakt rond in het huis van Priyanka terwijl zij in een T-shirt en een slipje lag te slapen, wat hebben ze uitgespookt? Dit zullen de mensen van de Indiase Belastingdienst hebben gedacht. Zij hebben laatst een inval en een huiszoeking gepleegd bij Priyanka Chopra. De Belastingdienst is van mening dat Piggie Chops vorig jaar niet genoeg belastingcenten heeft betaald in tegenstelling tot haar enorme inkomsten.

Om 07.30 uur in de ochtend hebben de Belastings-speurneuzen aangebeld bij Priyanka, de deur werd geopend door Shahid Kapoor gehuld in een slipje (die ook nog twee maten te klein was). De mensen van de Belastingsdienst dachten eerst dat zij verkeerd aangebeld hadden. Bij nader inzien hadden zij het door dat het hier ging om Piggie Chop’s vriendje Sasha.

De naakte Shahid werd opzij geschoven en de team ging professioneel aan het werk. Shahid bleef echter tijdens het hele proces in het huis van Prinks (de vraag is echter of hij in zijn strakke slipje heeft gestaan of dat hij zijn broek heeft aangetrokken). Hij stond zijn vrouwtje met hand en tand bij.

blog comments powered by Disqus