Make Over

Big B zal een compleet nieuw look aannemen. Dit zal hij doen om zijn nieuwste personage in zijn film Boodha zo goed mogelijk neer te zetten. De film met een zeer toepasselijk titel (Boodha betekent een oude bejaarde vent) gaat over een oude man die denkt dat hij nog jong is. Als een hoogbejaarde heeft hij nog steeds de kracht om een stel irritante jonge mannen keihard aan te pakken.

De vraag is echter hoe de nieuwe look van Big B eruit komt te zien. Volgens insiders zal Amitabh Bachchan iets heel aparts uitproberen. Hij zal zijn haren en baard kleuren in een zeer trendy en een flamboyante kleur. De kleur is nog onbekend, maar de make-up-team van Bachchan is druk bezig om hierover de juiste keuze te maken.

Amitabh die blijkbaar fan is van clown Bassie wilde zijn hele kapsel en baard felrood verven. Gelukkig kon zijn make-up-team op tijd ingrijpen en hem op andere gedachten brengen.

De film Boodha zal geregisseerd worden door Puri Jaggannath.

Jaggannath: “Het klopt we zijn aardig aan het experimenteren met de looks van dhr. Bachchan. In Boodha speelt hij een zestigjarige man die als een 25-jarige door het leven gaat. Hij beweegt en gedraagt zich als een jonge god. Als iemand hem uitmaakt voor Boodha dan wordt hij razend.”

Zelfs de kleren van Amitabh Bachchan worden zorgvuldig uitgekozen. Het schijnt dat Amitabh wat accesoires heeft geleend bij zijn zoon Abhishek Bachchan.

Wij zijn benieuwd hoe Big Boodha eruit komt te zien, wij houden jullie op de hoogte.

blog comments powered by Disqus