Tegenslag

Adnan Sami heeft maar telkens pech. Afgezien van een grote afvalbeurt krijgt de zanger geen andere zaken meer voor elkaar. Zo heeft hij van de rechtbank van Mumbai te horen gekregen dat hij niet mag vliegen naar Dubai. Het is voor Adnan Sami tijdelijk niet mogelijk om India te verlaten.

Hoe heeft dit allemaal kunnen gebeuren? Dit heeft Adnan allemaal te danken aan zijn ex-vrouw Sabah Galadari. Adnan en zijn ex hebben al vele ruzie’s via de pers uitgevochten en dit is nou net de druppel die de emmer water doet overlopen.

Sabah Galadari woonachtig in Dubai, die Adnan altijd heeft verweten dat hij losse handjes heeft, is bang dat Adnan Sami haar komt opzoeken en vervolgens zal trakteren op een flinke pak slaag. Om dit te voorkomen heeft zij een aantal advocaten ingeschakeld die via een gerechtelijke procedure Adnan moeten tegenhouden. De geslepen advocaten hebben de Indiase Rechtbank verzocht om Adnan in India te houden.

Iedereen weet dat Adnan Sami de Indiase regering een hoop geld moet betalen omdat hij zijn paperen niet in orde had tijdens een aankoop van een aantal appartementen. Hij moet een boel geld voor april 2011 neertellen.

De advocaten van Galadari hebben hierop ingespeeld en de Indiase rechtbank uitgelegd dat het goed mogelijk zou zijn dat Adnan Sami nooit meer terugkomt naar India. Hij zal zich settelen in Dubai en zal het geld nooit betalen.

Hierdoor heeft de rechtbank besloten dat Adnan Sami voorlopig tot april 2011 India niet mag verlaten.

blog comments powered by Disqus