Paki Ali

Ali Zafar is aan het doorbreken in India, ondertussen vinden vele Pakistani het maar niks dat al hun talent wegloopt naar aartsrivaal India. Ali is zelf wel tevreden met de huidige gang van zaken. Hij heeft een aantal nummer 1 hits gehad in Pakistan en heeft een hitfilm Tere Bin Laden op zijn conto staan. Hij is nu bezig met de eind-opname’s van zijn nieuwste film Mere Brother ki Dulhan met Katrina Kaif en Imran Khan.

Ondertussen beginnen steeds meer Pakistanen tegen grote Pakistaanse artiesten als Ali Zafar, Adnan Sami en Atif Aslam te keren. Zij begrijpen niet dat deze artiesten de overstap maken naar India. Ali Zafar heeft hier een duidelijke statement over.

“Vele Pakistanen begrijpen de overstap van vele Pakistaanse artiesten naar India wel. Het is echter de kleine minderheid die het niet snapt. Onze entertainment industrie is niet zo goed ontwikkeld als die van India, artiesten kunnen hierdoor niet doorgroeien. Vele entertainers zoals Atif, Adnan Sami en Rahat Fateh Ali Khan hebben hun plafond bereikt in Pakistan. Zij willen graag hun horizon verbreden.” Aldus Ali Zafar.

blog comments powered by Disqus