Accountant Chops

Priyanka’s accountant heeft een persconferentie gehouden. Hij heeft inzage gegeven van het hele Belastingdienst gebeuren rondom Priyanka Chopra. In tegenstelling tot Chop’s woordvoerder was het dit keer geen vaag verhaaltje.

“Er zijn een aantal zaken die ik wil ophelderen omtrent mijn cliënte Priyanka Chopra. Ten eerste is er een huiszoeking gepleegd zonder gefundeerde argumenten. Mijn cliënte verkeerde toen in privé gezelschap. Haar privacy is op dat moment heftig geschonden. Verschillende bronnen van de Belastingsdienst hebben aan de media doorgegeven met wie zij toen was en wat zij aan het doen was. Dit heeft tot veel speculaties in de media geleid. Ik vind het een zeer kwalijke zaak van een overheidsorgaan als de Indiase Belastingdienst dat zij op zo een manier met de privacy van haar burgers omgaat.

Ten tweede wil ik vandaag aan iedereen vertellen die het horen wil, dat mevrouw Priyanka Chopra geen 20 miljoen Amerikaanse dollars op buitenlandse rekeningen heeft. Dit is klinkklare onzin.” Aldus Priyanka’s accountant.

Hij vervolgt: “Het klopt dat tijdens het onderzoek naar voren is gekomen dat de Chopra’s zeven appartementen bezitten. Hier wil ik aan toevoegen dat het hier om appartementen gaat van de hele familie Chopra en niet van Priyanka Chopra alleen. De appartementen zijn familiebezit. In totaal heeft de Belastingdienst een totaal bedrag van 4000,- euro aan cash geld gevonden. Dit is een bedrag die mevrouw Chopra eerlijk heeft verdiend en ook heeft gemeld aan de Belastingdienst. Als laatste wil ik melden dat mevrouw Priyanka Chopra één van de weinige Bollywoodsterren is die het meeste geld overdraagt aan de Belastingdienst. Zij heeft geen belangrijke familieleden die contacten hebben met hoge politieke figuren.”

Duidelijk taal van de accountant, hopelijk kan nu de Tax-hoofdstuk afgesloten worden voor Priyanka Chopra.

blog comments powered by Disqus