Friends again

Sonu Nigam is weer vrienden met Vidhu Vinod Chopra. Eerst waren ze dikke vrienden, daarna grote vijanden en nu zijn ze weer bijelkaar alsof er niks aan de hand is geweest.

Sonu had vorig jaar een fikse aanvaring gehad met Vidhu Vinod Chopra, producer van 3 Idiots, om muziekrechten. Sonu is van mening dat alle zangers, lyricist en muziekregisseurs een deel van de opbrengsten moeten krijgen. Op het moment wordt er veel geld verdient aan een film en de bijbehorende muzieknummers. Al het geld verdwijnt echter in de diepe zakken van de filmproducers. Hier moet verandering in komen dacht Sonu en ging een discussie aan met Vidhu Vinod Chopra.

Vinod Chopra die bekend staat om zijn grote mond en opvliegerigheid ging goed tekeer en heeft Sonu op zijn plaats gezet.

“Sonu, jij hebt geen enkele recht om te klagen over muziekrechten en copyrights. Ik betaal de film, ik investeer enorme bedragen om de film een succes te maken. Ik heb dus recht op de opbrengsten. Jij bent een van best betaalde muzikanten van de industrie, ik begrijp niet wat jouw punt is. Bijna elke zanger vraagt ongeveer 500,- euro per nummer en jij 1800,- euro. Jij moet je mond houden en alleen je mond opentrekken als je een nummer moet zingen.” Duidelijke taal van Vidhu Vinod Chopra.

Een lange tijd heeft Sonu niet meer megedaan met de projecten van Vidhu Vinod Chopra tot de dag van gisteren. Sonu heeft gisteren samen met de muziekregisseur Pritam een nummer opgenomen, Maare re Maare, voor Vinod Chopra’s nieuwste film Ferrari ki Sawari.

Tijdens de opname’s van het nummer was Vinod Chopra ook aanwezig. Hij gaf Sonu een compliment voor zijn goede zangkwaliteiten. Sonu gaf hem op zijn beurt een dikke knuffel: einde ruzie!

blog comments powered by Disqus