Film (Un)Fare Awards

Hrithik Roshan en zijn vrouw zijn teleurgesteld, ze hebben geen enkele FilmFare Award gewonnen. Hrithik heeft voor zijn verbazingwekkende prestatie in Guzaarish hoge ogen gegooid in Bollywood en vele Awards gewonnen. Helaas heeft hij bij de FilmFare Awards net achter het net gevist. De beste man is met lege handen naar huis gegaan.

De beste acteur Awards zijn naar Shahrukh Khan (My name is Khan) en naar Rishi Kapoor (Do Dooni Chaar) gegaan. Dit was echter een grote teleurstelling voor de Roshan’s. Volgens verschillende bronnen was Hrithik stomverbaasd en zwaar teleurgesteld. De Roshan’s die normaliter blijven hangen tijdens de after-party van de Award-uitreiking zijn dit keer als een speer naar huis gegaan. Eenmaal thuis aangekomen heeft Hrithik een heel uur niks gezegd, hij heeft geen woord gesproken tegen niemand.

Hrithik’s vrouw Susanna heeft haar gevoelens via Twitter geuit: “Soms krijg je niet alles wat je wil. Het leven kan aardig zuur zijn net als de FilmFare Award-uitreiking. Wij snappen er niks van!”

blog comments powered by Disqus